Caz revoltator intr-un spital din Romania! Un medic a sarit la bataie din senin! "A vrut sa o loveasca cu piciorul in burta, desi stia ca e insarcinata!"

Caz incredibil petrecut intr-un spital din Romania! Un barbat a vrut ca bunica sotiei sa fie tratata corespunzator, insa a primit o corectie fizica din partea medicului de garda!

Un barbat a relatat aseara pe Facebook o intamplare care ar fi greu de crezut ca s-ar putea petrece in Romania anului 2018, daca nu ar fi fost insotita si de poze si filmari concludente.

Barbatul s-a prezentat la Urgente la Spitalul din Pucioasa, impreuna cu sotia sa insarcinata in 7 luni si cu bunica ei, intrucat batrana se simtea rau. Dupa ce i s-a facut o perfuzie, barbatul a cerut sa fie consultata si de un medic chirurg, pentru a fi sigur ca totul este in regula. Numai ca medicul de garda a parut putin deranjat de faptul ca i-a fost perturbat somnul, astfel ca s-a napustit cu pumnii asupra barbatului.

Mai mult, medicul i-ar fi spus sotiei insarcinate ca "va naste un handicapat", dupa care ar fi incercat sa o loveasca cu piciorul in burta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata