A fost abuzată sexual de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva înfiorător în baie!

Avea doar 15 ani când a trecut prin chinuri de neimaginat! În timp ce se afla la o petrecere aniversară, tânăra a fost abuzată sexual de 4 dintre colegii săi! Şi asta nu a fost totul! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie!
Rehtaeh Parsons, o tânără de 15 ani, din Darthmouth, Canada, avea numai 15 ani când a fost agresată. Se întâmpla în 2011, la o petrecere aniversară. Nici prin gând nu-i trecea, în acea seară blestemată, că, din acel moment, întreaga viaţă i se va schimba.
Rehtaeh a fost abuzată sexual de patru dintre colegii săi. Mai mult, tinerii au fotografiat scena înfiorătoare, apoi au răspândit imaginile în şcoală.
Speriată şi şocată peste măsură, Rehtaeh nu i-a spus mamei sale nimic. Suferea în tăcere... După câteva zile, însă, a mărturisit totul. Imediat, mama sa, Leah, a dus-o la spital. Acolo, însă, a avut parte de încă un şoc: medicii nici măcar nu au consultat-o, au ignorat-o şi nu au vrut să-i dea niciun fel de ajutor. Mai mult, nici poliţiştii nu i-au oferit niciun fel de sprijin. Cei patru agresori nici măcar nu au fost chemaţi la secţie. Nimeni n-a mişcat un deget... Cât despre pozele în care era siluită fiica sa, acestea au rămas "la liber" - autorităţile nu au făcut nici cel mai mic efort pentru a le recupera.
După un an, cazul a fost clasat, din lipsă de dovezi.
În tot acest timp, viaţa tinerei a devenit un calvar. Colegii săi au început să o hărţuiască atât pe internet, cât şi în faţă. Mergeau până acolo încât o întrebau "ce tarif" avea pentru o partidă de sex. În scurt timp, până şi cei care îi erau prieteni au început să o şicaneze. Zi de zi, biata fată era silită să-şi aducă aminte de oroarea prin care trecuse. Şi, cu fiecare zi care trecea, coşmarul se adâncea.
Depresia a pus stăpânire pe ea. Ajunsese să nu-şi mai dorească să trăiască. Într-o postare pe Facebook, tânăra a scris, la un moment dat: "Nu ne aducem aminte de cuvintele duşmanilor fără tăcerea prietenilor."
La 17 luni de la atac, Rehtaeh şi-a luat viaţa în baia casei. Rănile pe care şi le făcuse în zona capului i-au cauzat moartea.
Sfâşiat de durere, Glen Canning, tatăl tinerei, a declarat, pentru presa locală, că fiica sa a murit din cauza dezamăgirii trăite, şi nu neapărat din cauza violului. Cu ultime puteri, acesta a spus că şcoala şi poliţia sunt responsabile de moartea fiicei sale. "N-au făcut nimic, nu i-au acordat niciun fel de sprijin. Nici măcar nu au deschis o anchetă", a spus acesta, în lacrimi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata