A decis sa faca un experiment si a baut doar ceai timp de 7 zile. E incredibil ce i s-a intamplat la corp dupa aceasta perioada! Uite cum arata acum fata asta

Jessica Cole, o tanara din Statele Unite, a decis sa faca un experiment mai putin obisnuit.

Ea s-a hotarat ca pentru o perioada de 7 zile sa nu bea nimic altceva in afara de ceai, pentru a vedea ce efecte ar putea avea un astfel de obicei asupra corpului omenesc.

Si-a cumparat astfel nu mai putin de 1.200 de plicuri de ceai si a inceput provocarea, de care a reusit sa se tina pana la capat. La final insa nu a fost deloc incantata de rezultate.


Jessica povesteste ca se simtea ca si cum ar fi fost bolnava. In plus, ea spune ca avea stari de ameteala si nu mai reusea sa se concentreze foarte bine.

"Devenise plictisitor sa beau acelasi lucru in fiecare zi. Nu cred ca mi-am dorit vreodata mai tare sa gust un pahar cu apa. Eram incredibil de obosita si extenuata, desi dormisem. Ceaiul nu a avut efectele pe care le astptam asupra corpului meu", a marturisit ea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata