VIDEO | Momente emoționante în văzul lumii. Marcel Pavel a îngenuncheat în fața mamei sale

Două zile de emoții, cântece de iarnă și pline pe prieteni pe scenă pentru Marcel Pavel, care și-a prezentat publicului familia sa de muzicieni în două spectacole dedicate Anului Nou, concerte ce au avut loc la Circul Metropolitan (27-28 decembrie)

Joi seara,  dincolo de eforturile gazdei- Marcel Pavel, dar și a băieților săi,  tinerii pianiști Sasha și Richard Pavel, sora artistului, solista Gina Pavel și frații săi, Miki  și George Pavel-saxofon – cele mai multe aplauze le-a primit senioara familiei, cea mai în vârstă purtătoare a numelui Pavel (78 ani), însăși mama solistului vedetă a galei.

Marcel Pavel a îngenuncheat în fața mamei sale, de 78 de ani!

Bătrâna și-a aplaudat cu lacrimi în ochi și copiii și nepoții bucurându-se că eforturile sale și ale răposatului său soț au dat roade și că întreaga sa familie duce mai deoparte povestea muzicală începută de înaintașii familiei, lăutari populari în alte vremi,  din zona Galați. Vizibil emoționat, Marcel Pavel și-a luat mama în arena circului și a făcut o plecăciune în fața ei, sărutându-i mâna celei care, dintr-un salariu de îngrijitoare la o școală de provincie a făcut un împrumut și i-a cumpărat primul instrument, un set de tobe, solistului tenor.

Artistul i-a adus în scenă pentru a încânta publicul pe băieții săi- Sasha Pavel-pian, Richard Pavel-pian, pe sora sa, Gina Pavel și pe frații săi, Miki Pavel-voce și George Pavel-saxofon De asemenea, a cântat alături de Monica Anghel, Sanda Ladoși, Nicoleta Matei, Corina Chiriac, soprana Alis Fainița, da rmai ales pe tenorii Vlad Miriță și Andrei Lazăr, împreună cu care Marcel Pavel a amintit celebrul trio Lucciano Pavarotti, Jose Carreras și Placido Domingo

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata