Potrivit unui apropiat al cuplului, Mr. Pink ar avea doi copii dintr-o relație anterioară. Irina Columbeanu l-a cunoscut pe Anthony, unul dintre aceștia.

La mai bine de șase ani de când se află în Statele Unite, Monica Gabor pare să-și vadă visul cu ochii.

O are alături de ea, momentan doar în vacanță, pe fiica sa, Irina, așa cum și-a dorit încă de când a decis să se stabilească peste Ocean. În plus, relația sa cu miliardarul chinez s-a consolidat, iar în calea fericirii sale nu mai există vreun obstacol. Potrivit unui apropiat al cuplului, Mr. Pink a devenit un bărbat liber, în urmă cu aproximativ un an, iar Moni a primit ”undă verde” în a-și promova idila.

Anthony, ”fratele” Irinei
Mai mult, ea i l-ar fi prezentat Irinei, fiica sa, și pe unul dintre cei doi fii ai afaceristului asiatic! Copil pe care Irina îl numește deja ”fratele” său! Anthony, băiețelul asiatic pe care fiica Monicăi l-a învățat să facă slime-uri, și alături de care s-a și filmat, avea, potrivit aceleeași surse, doar trei ani în momentul în care Moni l-a cunoscut pe Mr. Pink. Cum asiaticul avea alte obligații, cei doi și-au ascuns mult timp relația.

După ani de zile în care fosta soție a lui Iri a așteptat ca iubitul său să-și definitiveze statutul, ea a devenit, într-un final, nu doar iubita lui oficială, ci și logodnica acestuia!

Cine e, de fapt, Mr. Pink!
Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, va împlini 41 de ani pe 28 ianuarie. Înainte de a deveni un cunoscut om de afaceri, acesta a locuit trei ani într-o mănăstire. Apoi, a studiat religia în Nepal și India. A promovat mulți ani budismul tibetan, dar a cochetat și cu muzica. Mai precis a scos un CD cu influențe rock și a scris și o carte.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata