O tanara din Neamt a inviat la propria inmormantare! Care au fost primele cuvinte rostite de fata: "Eu am facut un..."

Batranii de pe valea Bistritei marturisesc ca, in anii 1934-1935, in satul Izvorul Muntelui, a avut loc o intamplare care a starnit panica printre santeni.

O fata din sat, in varsta de 20 de ani, necasatorita, a ramas insarcinata cu un tanar. Cuprinsa de rusine si fara sa aiba puterea sa le spuna adevarul parintilor, fata a decis sa ucida pruncul inainte de vreme.

Peste cativa ani s-a imbolnavit si a murit. A treia zi a venit preotul si mult popor si s-a inceput slujba de inmormantare.

Dupa terminarea trisaghionului si a praznicului in familie, pe cand sa porneasca cu moarta spre biserica, iata ca se destepta raposata, misca putin capul si incepe a striga:

"Parinte, parinte, vino incoace… nu te teme! Cu sfintia ta am treaba… Eu am facut un pacat mare in viata si m-am rusinat sa-l spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa-mi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am facut…", ar fi strigat tanara, potrivit batranilor din sat.

Lumea a fugit afara, uimita si speriata, in timp ce fata ii marturisea preotului pacatele sale, cu lacrimi in ochi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata