O fată de 15 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon în timp ce făcea dragoste într-o mașină

Alena Styukhina, o fată de 15 ani din Rusia, a murit intoxicată cu monoxid de carbon în timp ce făcea sex într-o mașină. Adolescenta și iubitul ei se aflau într-o mașină parcată într-un garaj și au lăsat motorul să meargă pentru a se încălzi, scrie Daily Mail.

Artyom Dorogov, de 22 de ani, iubitul fetei a spus că a pornit motorul să se încălzească în timp ce făcea sex cu Alena. Acum tânărul este acuzat de ucidere involuntară și de întreținerea de relații sexuale cu un minor, ca urmare a tragediei petrecute în satul Zemetchino.

Din ceea ce le-a povestit tânărul polițiștilor ruși care au deschis o anchetă, cei doi s-au întâlnit în timp ce Dorogov își vizita rudele care locuiau în același sat ca și fata. Ei au mers cu mașina într-un garaj unde a parcat mașina, iar atunci când au început să se dezbrace, tânărul a pornit motorul pentru a încălzi mașina.

Alena și Dorogov au început să se simtă tot mai rău, iar atunci când tânărul a încercat să iasă din mașină a leșinat. Când și-a revenit în fire a luat-o pe adolescentă și a scos-o din garaj, dar era prea târziu, nu s-a mia putut face nimic pentru fata care murise deja.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că autopsia a arătat că fata a murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon. Dorogov este cercetat și pentru relații sexuale cu un minor. ”Deși știa că victima era mai mică de 16 ani, suspectul a avut o relație sexuală cu ea în mașina Lada Priora. Motorul masinii a fost pornit pentru a le ține cald, iar ușile din garaj au fost închise”, a mai spus reprezentantul poliție.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata