Gheorghe Turda este in doliu! Mama ultimei sale iubite a murit: "Sufletul ei este in cer, iar noi, familia indurerata, simtim lipsa unei mame cu adevarat iubitoare!”

Gheorghe Turda a fost implicat pana de curand intr-o relatie cu o femeie de afaceri din Maramures.
In ultimele luni, Gheorghe Turda s-a implicat intr-o relatie sentimentala cu o blonda din Baia-Mare, care are o agentie de turism, dar si o firma prin care comercializeaza cosmetice.
De altfel, celebrul cantaret de muzica populara a insotit-o pe femeie, acum cateva saptamani, la un targ de profil, facand reclama acelor produse. Ieri insa, rapsodul a declarat pentru ca a rupt legatura cu blonda, pe care ar fi dat-o afara din casa! Din pacate, fosta deja iubita a lui Turda a mai primit o lovitura cu adevarat devastatoare, mama acesteia murind pe 28 decembrie!
„Iubita mea mama a urcat in cer la Domnul! Sufletul ei este in cer, iar noi, familia indurerata, simtim lipsa unei mame cu adevarat iubitoare! Dumnezeu sa o odihneasca iun pace”, a postat femeia. Ea si-a anuntat amicii ca isi pot lua ramas bun de la mama ei, la capela unei biserici din oras.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata