Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei Capitalei, este in doliu de Sarbatori: „I-am purtat si o sa-i port mereu recunostinta. Considera ca sunt cel mai bun din Romania, fara pile”

Christian Ciocan sufera dupa decesul generalului Vasile Vasilescu.

Cu doua zile inainte de Craciun a murit, la 69 de ani, Vasile Vailescu, general maior in rezerva, fost sef al Directiei Cultura si Sport din Ministerul de Interne. Acesta a fost mentorul lui Christian Ciocan, cel care a ajuns purtator de cuvant la Politia Capitalei datorita lui Vasilescu, asa cum a dezvaluit Ciocan insusi.

“UN OM. General maior Vasile Vasilescu serveşte acum in Oastea Domnului. L-am cunoscut in anul 2001. Atunci când mi-a propus şi a insistat sa vin la Bucureşti. La Minister. Considera, in mod instituţional şi oficial, alături de colegii săi, ca sunt cel mai bun din România in domeniul comunicării. Fără pile”, a postat Ciocan, devastat de moartea generalului. 



“I-am purtat şi o sa-i port mereu recunoştinţă. Unui OM. UN OM DREPT. Generalul maior Vasile Vasilescu. Dumnezeu sa aibă grija de Sufletul sau! Amin!”, a incheiat Christian Ciocan.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata