Borcea s-a întors la pușcărie după permisia specială. Pelinel l-a condus până la poliție

Cristi Borcea a avut o învoire de cinci zile de Crăciun. Încă din data de 23, el a putut să meargă acasă, să fie alături de Valentina. Timpul a trecut rapid, iar joi fostul acționar de la Dinamo s-a prezentat la Poliția Voluntari, pentru ca apoi să ia drumul Jilavei.
Aflat la inchisoare de mai bine de trei ani, dupa condamnarea definitiva in Dosarul Transferurilor, iubitul Valentinei Pelinel a fost lăsat acasă pentru cinci zile. Timp insuficient, evident, după o prelungită absență, iar acest lucru a fost resimțit din plin de fostul fotomodel. Valentina n-a rezistat să rămână acasă, așa că și-a condus iubitul până la poliția Voluntari.
E drept, fostul model a circulat discret, cu un Mercedes negru, care a mers tot timpul în spatele jeepului care-l transporta pe Borcea. Pelinel a așteptat cuminte în mașină cât fostul actionar a semnat actele la poliție, apoi ”coloana” s-a pus în mișcare în direcția Jjilava, unde Borcea își va ispăși restul de pedeapsă.
La ieșirea din secția de Poliție, Borcea, cu gluga trasă pe cap, i-a salutat pe cei prezenți și, zâmbind amar, le-a urat sărbători fericite .


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata