Anda Maleon primise o veste care a daramat-o. "Din vara, ea suferea!", spun apropiatii. Acesta ar fi motivul sinuciderii

Procurorii criminalisti audiaza rudele si prietenii apropiati ai celor doi soti pentru a vedea ce anume putea duce la un deznodamant cumplit: o dubla sinucidere.
O cunostinta foarte apropiata a Andei Maleon, genul de prietena atat de buna incat i te confesezi, a marturisit pentru REPORTER DE IASI ca sotia directorului BCU suferea totusi in ultimele luni din cauza faptului ca nu putea face copii.
„In 2016 isi facuse analizele si reiesea clar ca nu putea ramane insarcinata. Acest lucru a afectat-o treptat-treptat, depresia s-a accentuat mai ales in ultimele luni, din vara, chiar daca nu prea a lasat acest lucru sa se vada”, marturiseste confidenta Andei Maleon.
Alt prieten de familie spune ca nu a banuit niciodata ca acesta ar putea fi un motiv care sa o doboare pe tanara femeie, dar a mentionat ca, „In mod firesc, iubea foarte mult copiii si marturisea ca isi doreste foarte mult sa devina mama”.
O radiografie a prezentei Andei Maleon pe Facebook scoate in evidenta reactii umane normale, urari adresate prietenilor cu diferite ocazii, precum si exteriorizarea unor emotii puternice la fotografiile cu copii ale diverselor cunostinte.
Sare in evidenta un comentariu facut la o fotografie prin care cineva anunta nasterea unor tripleti. Anda Maleon a scris: „Felicitari, draga matusica! As vrea si eu reteta, ca-s cam batranica si n-ar fi rau sa dau lovitura!”. Era in 2012, iar Anda avea 33 de ani.
Prietena sa i-a raspuns: „Multumim frumos! Anda mea nu e batranica, este tanara si prea muncitoare. Cat despre reteta, se rezolva. O fur si ti-o impartasesc la o cafea. Pup”.
De atunci au trecut insa cinci ani, iar sentimentul de neimplinire al Andei Maleon s-a accentuat. Testele medicale au relevat faptul ca nu poate face copii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata