Medicul Vlad Ciurea, despre ce i s-a intamplat Stelei Popescu pe scena, cu doua zile inainte sa moara! "Sunt semne clare pentru un accident vascular cerebral!"

Stela Popescu a fost gasita moarta in casa, joi dupa pranz. La ultima sa aparitie publica, in urma cu doua zile, indragita actrita a avut un moment straniu pe scena, dar nimeni nu a luat nicio masura.

Imaginile cu Stela Popescu pe scena, la un eveniment ce a avut loc marti seara, si difuzate dupa moartea sa, au socat pe toata lumea. Se observa ca actrita este altfel decat o stim cu totii, e incoerenta, abia se misca, tine microfonul in jos, iar la coborarea de pe scena, trebuie sa fie ajutata.
Imaginile au fost studiate si de prof dr Vlad Ciurea, unul dintre cei mai mari neurochirurgi de la noi din tara, iar parerea acestuia este clara.

"Sunt semne clare pentru un accident vascular cerebral. De aceea se balbaia, si nu avea coerenta, nu o mai ascultau picioarele. De aceea i-a si spus vecinei o zi mai tarziu ca se simte obosita", a spus medicul, intr-o emisiune tv.

De altfel, specialistul sustine ca diabetul si varsta au fost factori decisivi in producerea unui AVC.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata