Gabriela Cristea, Tavi Clonda si micuta Victoria, cel mai frumos portret de familie! Iata cum au sarbatorit cei doi parinti fericiti doua luni de viata ale fetitei lor si unde au fost surprinsi!

Tavi Clonda si Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri din showbiz.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt in culmea fericirii si traiesc cele mai frumoase momente alaturi de fetita lor, de care nu se dezlipesc deloc.
Cei doi parinti isi impartasesc marea bucurie a minunii pe care o traiesc in fiecare zi alaturi de fetita lor, si cu fanii lor din mediul virtual, unde publica constant imagini inedite.
Gabriela Cristea este o mamica si o sotie norocoasa deoarece se bucura de sprijinul constant al sotului ei in ceea ce priveste ingrijirea fetitei lor. Tavi se ocupa cu drag de toate activitatile ce o implica pe micuta Victoria, momentul lui preferat pare sa fie cel al baitei din fiecare seara.
Ieri, Gabriela Cristea a publicat o imagine in care apare alaturi de Tavi Clonda si de fetita lor, Victoria, pe cand se aflau in parc, la plimbare. Insa ieri a fost o zi speciala pentru cei doi parinti fericiti deoarece fetita lor a implinit doua luni si au tinut sa marcheze acest moment minunat si cu fanii lor din mediul virtual.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata