EXCLUSIV | Monica Anghel, despre ultima apariție a Stelei Popescu. „Era așa cum nu am văzut-o niciodată”

Joi, toată România primea cumplita veste că îndrăgita Stela Popescu a plecat într-o lume mai bună. Șocul este cu atât mai mare cu cât nimeni, nici măcar apropiații nu se așteptau să se ajungă aici. Totuși, cei care au intrat în contact cu ea în ultima săptămână au remarcat ceva schimbări. Monica Anghel a văzut schimbarea Stelei Popescu.

Invitată la Gala Femeilor de Succes 2017, regretata Stela Popescu a lăsat să se vadă că nu este deloc în apele ei și că vârsta își spune cuvântul. „Din păcate, am remarcat ceea ce a remarcat toată lumea prezentă acolo.  Era foarte foarte nervoasă, agitată, așa cum nu am văzut-o niciodată. Nici eu, nici cei prezenți acolo”, ne-a povestit Monica Anghel.

Monica Anghel a văzut schimbarea Stelei Popescu

Pe parcursul decernării premiilor, artista Monica Anghel a stat la aceeași masă cu doamna teatrului românesc. Nu era prima dată când statea alături de Stela Popescu, dar era prima dată când o vedea atât de confuză, de agitată. Chiar dacă pe parcursul Galei dădea semne de oboseală, iar starea ei de spirit nu era cea cu care se obișnuise lumea, nimeni nu a luat în calcul sau nu a vrut să ia, faptul că Stela Popescu poate avea o problemă gravă de sănătate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata