Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Pe Dana o cunoaște toată lumea, pe Ilinca foarte puțini o știu | FOTO

Despre Adrian Năstase, toată lumea știe că este căsătorit cu Dana Năstase. Acesta, însă, mai are o căsnicie la activ.

Cu foarte mulți ani în urmă, politicianul Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica unui demnitar, Ilinca Preoteasa.

Ilinca Preoteasa, actualmente Bartolomeu, prima soţie a lui Adrian Năstase, este fata fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa, care a murit în tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, lângă Moscova. Ilinca şi Adrian s-au cunoscut pe băncile facultăţii, ambii absolvind cursurile Universităţii Bucureşti.

“Ilinca, pe care toţi băieţii o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deştept şi cu mare priză la reprezentantele sexului frumos”, povestea Mădălin Voicu!!

Idila Ilincăi cu Adrian s-a concretizat în anul 1973 printr- o căsătorie care n-a rezistat decât un an, cei doi despărţindu- se rapid, dar rămânând prieteni.

S-a stabilit în Statele Unite Ilinca s-a recăsătorit cu Bogdan Bartolomeu, cei doi emigrând în SUA, în anii ’80. Despre prima soţie a lui Adrian Năstase se știe că locuieşte la Washington şi deţine un magazin de mobilă şi un studio de design interior.

“Mi-amintesc că, atunci când l-am cunoscut pe Adrian, când Ilinca ni l-a prezentat, toți l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru că ne lua fata.

Noi trebuia să știm clar că Ilinca noastră era pe mâini bune, că barbatul de care se îndrăgostise o merita. Adrian s-a dovedit, însă un tip de calitate, ei doi căsătorindu-se apoi. Ilinca s-ar fi căsătorit cu el oricum, indiferent de opinia noastră, dar a făcut pasul acesta bucuroasă că și noi, prietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a cîștigat astfel încrederea și prietenia noastră”, mai spunea Mădalin Voicu.

După divorţul de Ilinca, Năstase s-a reorientat şi, pe 31 iulie 1985, s-a căsătorit cu Dana, fata lui Angelo Miculescu, ministru al agriculturii, viceprim- ministru al guvernului între 1975 şi 1981. Anul acesta, Adrian și Dana Năstase au celebrat 32 de ani de mariaj. Au doi băieți: Andrei şi Mihnea, acesta din urmă înscriindu-se anul acesta în PSD.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata