Un model în vârstă de 14 ani a murit de epuizare. “Mami, îmi doresc doar să dorm”

Un model în vârstă de 14 ani a murit de epuizare. Bolnavă și extenuată, Vlada Dzyuba și-a pierdut conștiența cu câteva minute înainte de a urca pe podium, după 13 ore de muncă extenuante, fără repaus.
După ce a stat în comă timp de două zile, corpul tinerei a cedat. În urma autopsiei s-a constatat că rusoaica Vlada Dzyuba suferea de meningite, starea sa fiind agravată de oboseală, informează Le Parisien.
„Mami, sunt obosită, îmi doresc doar să dorm”, i-a spus Vlada mamei sale, la telefon.
”Cred că în momentul acestei mărturisiri s-ar putea să fi fost debutul meningitei, după aceea i-a crescut și temperatura. Nu am mai dormit aproape deloc, am sunat-o tot timpul, implorând-o să meargă imediat la spital”, a mai declarat mama modelului.

Câștiga 33 de lei pe zi

Adolescenta, venită în China din Siberia, nu avea asigurare medicală și a muncit până la epuizare, deși, în contract, era specificat faptul că nu va fi nevoită să muncească mai mult de trei ore pe săptămână. Un reprezentant al agenției care a angajat-o pe tânăra în China a afirmat că aceasta a avut pauze mari. „Dzyuba a avut 16 angajamente diferite în cele două luni petrecute în China. Avea pauze regulate în timpul programului. Cea mai mare parte a muncii era făcută în opt ore. Volumul ei de muncă a fost moderat în comparație cu cel al altor modele”, a afirmat acesta.
Tânăra a lipsit în ultima perioadă de la școală, încercând să-și îndeplinească visul de a deveni un model apreciat la nivel internațional. De aceea ea a acceptat multe contracte care nu îi aduceau câștigături prea mari. Potrivit The Sun, tânăra din Rusia rămânea în buzunar cu echivalentul a 33 de lei, după ce își plătea hotelul, precum și mesele. Cazul tinerei aduce în atenție condițiile în care muncesc multe modele, care mai au ani buni până la vârsta majoratului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata