Profesorul a vazut ca fata asta si-a tinut mana pe sub banca toata ora, asa ca s-a dus langa ea ca sa vada ce face. Cand a vazut ce avea pe picioare, a ramas blocat! Uite ce ocupatie avea eleva

Elevii incearca de multe ori sa faca cu totul si cu totul alte lucruri in sala de clasa, insa unii dintre ei nu pot scapa de vigilenta profesorilor.
Este si cazul tinerei din imaginea de mai jos. Dascalul a observat ca, timp de aproape toata ora, ea si-a tinut in permanenta cel putin o mana pe sub banca.
La inceput acest lucru nu i s-a parut ciudat, insa vazand ca fata nu a stat niciodata cu ambele maini pe banca, s-a dus la ea in cele din urma, pentru a vedea ce face.
Nu se astepta la ceea ce a descoperit! Tanara tinea in poala o pisica, pe care o mangaia, pentru ca aceasta sa stea linistita. Eleva si-a cerut scuze si a spus ca nu a avut cu cine sa o lase acasa si ca i s-a facut mila de ea.
Amuzat, profesorul a inteles-o si si-a continuat ora.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata