Pe unde umblă Iulia Vântur duă ce l-a lăsat pe Salman Khan în India. „Acum e rândul meu”

Iulia Vântur l-a lăsat pe Salman Khan, iubitul ei, în India, și s-a întors în țară de câteva săptămâni.

Iulia Vântur, care a revenit pe meleagruile natale după ce i-a expirat viza de India, țara iubitului ei, salman Khan, este o prezentatoare de televiziune care s-a bucurat de mare suuces pe vremea când lucra la Pro TV.

De mai multă vreme, aceasta petrece tot mai mult timp în India, acolo unde și-a aniversat și ziua de naștere anul acesta.

Revenită de curând în România, vedeta profită de tot timpul pe care îl are la dispoziție pentru a petrece în compania celor mai dragi persoane din viața ei.

Iulia Vântur n-a ratat ocazia de a le face o surpriză părinților ei, împreună cu care a plecat într-o excursie la Londra.

Blonda radiază în compania celor care i-au dat viață și pe care, de altfel, nu i-a mai văzut de multă vreme.

„Ei m-au ținut de mână și mi-au oferit întreaga lume. Acum este rândul meu! #love #parents #grateful # #alwaysthere #together #happy #travel #london #bukinghampalace #”, a spus Iulia Vântur.
Fosta prezentatoare de televiziune a dat publicității o fotografie cu părinții ei, împreună cu care s-a fotografiat în fața Palatului Buckingham.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata