In urma cu 6 ani toti radeau de acest barbat si ii spuneau ca si-a luat cea mai urata mireasa din lume: "Nu vezi ce monstru ai langa tine?" Toti raman socati cand vad cum arata femeia acum! Transformarea este uluitoare

Va mai amintiti de femeia care a fost declarata cea mai urata mireasa din lume?
Fotografia care a devenit virala atunci era cu atat mai amuzanta cu cat doamna, care avea multe kilograme in plus, avea un sot extrem de slab. Poate parea greu de crezut insa, la o distanta de 5 ani, femeia a suferit o transformare uluitoare!
Miile de critici pe care le-a primit se pare ca au fost constructive iar aceasta si-a dat seama ca trebuie sa faca o schimbare. Si-a schimbat astfel radical dieta si a inceput sa faca in mod regulat exercitii fizice.
Rezultatul? Femeia obeza de acum 5 ani este de nerecunoscut, si are un corp extrem de sexy. Sotul ei a sustinut-o neconditionat inca de la inceput, iar acum cei doi sunt mai fericiti ca niciodata!
Iata cum arata acum:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata