Sotul Andreei Esca a reusit sa invinga politia in instanta! Cum a scapat Alexandre Eram de o amenda de 1.875 de lei

Firma lui Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, a contestat in instanta o amenda.
Francezul Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, detine mai multe magazine care comercializeaza cosmetice profesionale, vedeta tv facand reclama produselor respective. Afacerea este derulata printr-o societate pe actiuni condusa de Alexandre Eram, firma avand recent probleme in justitie. La inceputul lui 2017, soferul unei masini inregistrate pe numele firmei a incasat o amenda rutiera, dar actul a fost contestat de compania lui Eram la Judecatoria Sectorului 3.
Dupa mai multe amanari, judecatorii au dat sentinta, care a fost favorabila firmei sotului Andreei Esca. "Admite excepţia lipsei calităţii procesual pasive a intimatei în ceea ce priveşte capătul de cerere privind restituirea sumei de 1875 lei achitată cu titlu de amendă (...) Anulează procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor din data de 26.01.2017. Exonerează petenta de la sancţiunile aplicate prin acesta”, se arata in hotararea judecatorilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata