S-a ingrozit cand a vazut ca incepe sa planga cu lacrimi MOV! A mers la doctor, insa nu au mai avut ce sa ii faca. Motivul SOCANT pentru care si-a pierdut vederea

Catt Gallinger, o tanara din Canada, impartaseste tuturor greseala pe care a facut-o, in speranta ca nu vorm mai suferi si altii ca ea.
Catt, pasionata de tatuaje, s-a decis sa isi tatueze globul ocular pentru a-si completa look-ul excentric, dar nu si-a imaginat niciodata ca asta o va costa vederea.
La putin timp dupa ce si-a colorat albul ochiului stang in mov, tanara de 24 de ani a observat ca din ochi ii curge un lichid mov. Starea ei s-a agravat si a merg la spital iar medicii de acolo i-au prescris steroizi pentru alinarea simptomelor.
In acest timp, substanta mov s-a concentrat in zona corneei, provocandu-i dureri si orbire partiala.
Dupa ce a cheltuit sute de dolari pe medicamente, starea ei nu s-a schimbat iar medicii i-au spus ca vederea i-a fost afectata ireparabil si ca, da nu o va pierde in intregime, va vedea in ceata.
Ita cum arata ochiul fetei acum:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata