In nici doi ani de relatie, Petru Mircea s-a despartit de 7 ori de cantareata de muzica populara care i-a fost iubita! Fostul sot al Madalinei Manole si Geanina Manea s-au impacat de sase ori, o vor face si a saptea oara? | EXCLUSIV

Presa a dezvaluit ca Petru Mircea s-a separat de Geanina Manea, cantareata de muzica populara cu care formeaza un cuplu de aproape doi ani.
Petru Mircea s-a despartit recent de iubita sa, Geanina Manea, cea care i-a fost alaturi in ultima perioada. „Viaţa mea personală mă priveşte doar pe mine. Nu doresc să fac comentarii în astfel de situaţii. Vreau să îmi văd liniştit de viaţa mea şi mă dedic în totalitate educaţiei copilului. El este cel mai important lucru pentru mine”, a declarat Petru Mircea pentru spynews.
Nu este pentru prima oara cand se anunta separarea celor doi. Petru Mircea si Geanina Manea s-au indragostit in toamna lui 2015, dupa ce acestia se cunoscusera cu ocazia mai multor concerte la care participasera, primul in calitate de inginer de sunet, cea de a doua de cantareata de muzica populara. Relatia celor doi a fost, insa, tot timpul tensionata. In decembrie 2015, presa anunta, pentru prima oara, ca Geanina Manea il paraseste pe Petru Mircea, din cauza faptului ca acesta este un personaj mult prea cunoscut, tot timpul vanat de paparazzii: „L-a parasit dupa nici o luna”. Cei doi s-au impacat, iar de Craciunul din 2015 acesta si-a dus iubita la parintii sai de la Botosani. In martie 2016 a venit a doua despartire.
„Petru Mircea si-a parasit iubita chiar de ziua ei!”, s-a anuntat. In iunie 2016 s-a scris, pentru a treia oara, ca „fostul soţ al Mădălinei Manole s-a despărţit de iubita sa cântăreaţă”. In decembrie 2016, Petru Mircea si Geanina Manea erau din nou protagonistii unei separari, cea de a patra: „Petru Mircea a ajuns iar SINGUR dupa ce a avut o relatie cu o cantareata de muzica populara”. La inceputul lui 2017, se semnala din nou despartirea celor doi, iar in martie 2017, Geanina confirma a sasea despartire: „Da, sunt singura!”. Cei doi s-au impacat, dar pana in octombrie 2017, cand au ajuns la cea de-a saptea separare.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata