Doar ea il mai poate salva pe Pomohaci! Specialista care a analizat "cazul Madalina Manole" crede "victimele" lui Pomohaci ascund adevarul | EXCLUSIV

Mihaela Brooks, specialista care a facut analiza cazului Madalina Manole, a impartasit prietenilor virtuali cateva opinii legate de cazul Pomohaci.
Mihaela Brooks locuieste in Canada si este analist de investigatii criminale si profiler, ea fiind omul care a adus cazul Madalina Manole in atentia specialistilor FBI. Femeia incearca sa fie la curent cu ceea ce se intampla in tara si spune ca a nimerit intamplator peste cateva inregistrari cu „victimele” preotului Cristian Pomohaci, care au venit la televiziune pentru a-l inctimina pe fostul preot. Mihaela Brooks a discutat cu prietenii virtuali, pe contul ei de Facebook, despre acest caz si a ajuns la cateva concluzii interesante. Ea este de parere ca, la prima vedere, analizand discursul „victimelor”, acestea ascund adevarul in interviuri.
„Este total neadevarat ca la 13 ani, presupusa victima a lui Pomohaci nu putea dovedi abuzul sexual, cu atat mai mult acum. Se putea dovedi si atunci, apropo de medicina legala si se poate dovedi si acum, prin alte metode, daca a fost sau nu victima unui viol. Am urmarit interviul cu presupusa victima – i s-au adresat „leading questions” (intrebari care influenteaza raspunsul) si acest interviu a „pregatit” victima pentru o plangere penala, un lucru in detrimentul acuzatului”, spune Mihaela Brooks.
Specialista de peste ocean mai spune ca, tehnic vorbind, pedofilii sunt atrasi de copii sub 11 ani, ceea ce nu este cazul la Pomohaci. „Am inteles ca victimele lui au fost de la 13 ani in sus, deci o persoana cu alte orientari sexuale, tot minori, dar nu pedofili. Exista diferente intre aceste 3 categorii de atractie sexuala pentru minori”, a scris Mihaela Brooks.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata