Are doar 13 ani, insa este tatal unei fetite: "Eram ingrijorat despre cum va reactiona mama mea". Doi ani mai tarziu, a primit o lovitura cumplita

Povestea lui Alfie Patten, baiatul care ar fi devenit tata la 13 ani, a starnit o serie de controverse de-a lungul timpului. In 2009, cazul celui mai tanar tata din lume facea inconjurul lumii, subiectul fiind intens dezbatut in toate marile ziare.
Baiatul britanic, despre care se credea ca este tatal unei fetite pe care a conceput-o cu iubita lui de 15 ani, facandu-l cel mai tanar tata din istoria tarii, a primit o veste neasteptata. Testele DNA au confirmat ca nu el este tatal biologic.
Chantelle Steadman a nascut o fetita la varsta de 15 ani, iar Alfie Patten, atunci in varsta de 13 ani, ar fi fost tatal.
Desi era la o varsta la care nu intelegea viata si greutatile ei, Alfie si-a spus atunci ca isi va da toata silinta sa fie un tata bun, iar cu sprijinul parintilor a reusit sa aiba grija de cea mica.
“Cand mama mea a aflat, am crezut ca voi avea necazuri. Voiam sa pastram copilul, insa eram ingrijorati despre cum vor reactiona oamenii”, a declarat baiatul,  a declarat baiatul, potrivi Vdtonline.com site-ul numarul 1 in Romania.
Mai tarziu, s-a aflat ca tanara intretinuse relatii intime cu mai multi barbati. Dup ace cazul a starnit o serie de controverse, rezultatele ADN a confirmat ca Patten nu este tatal.
Mama lui Patten a declarat ca baiatul este devastat de vestea neasteptata: “Cand i-am spus lui Alfie a reactionat isteric. A inceput sa planga”.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata