Alexandra Stan nu mai lasă niciun leu să-i scape printre degete! A devenit patroană

Când vine vorba de bani Alexandra Stan nu mai are încredere în nimeni. După ani în care o parte a remunerațiilor a ajuns la fostul manager și diverse echipe ce s-au ocupat de partea discografică, Alexandra Stan s-a decis să drămuiască personal fiecare bănuț și și-a deschis propria casă de producție muzicală, care îi poartă numele.
Debutantă în showbiz ca patroană, Alexandra Stan nu doar își promovează și gestionează propriile producții ci intenționează că scoată sub tutela propriei case de discuri și creații ale altor artiști pe care îi va reprezenta discografic.
Prima piesă a casei sale de producție muzicală este, evident, una a sa, ”Boy Oh Boy”,  al cărei videoclip a insistat să fie filmat în Kuala Lampur, Malaezia (FOTO). “Am o afinitate pentru Asia, iar prin noul clip mi-am dorit să surprind cultura asiatică şi atmosfera de pe stradă, oamenii, obiceiurile lor.
Am avut parte de persoane foarte drăguţe, care ne-au ajutat cu filmarea şi chiar îşi doreau să apară în clip. A fost o experienţă de neuitat”, mărturiseşte Alexandra Stan despre clip. ”Vreau să lansez ceea ce îmi place, să nu ţin cont de trend-uri şi să nu grăbesc procesul de creaţie doar pentru că trebuie lansat ceva”,  justifică artista apariția și implicarea sa în propriul brand muzical.

Alexandra Stan nu mai lasă niciun leu să-i scape printre degete!

După scandalul care a făcut înconjurul lumii,  agresată fiind de fostul său manager, Marcel Prodan, Alexandra Stan s-a războit cu acesta și la tribunal. Prodan a încercat să-i interzică solistei să cânte mai multe piese la care acesta figura printre compozitori. Alexandra Stan a câștigat definitiv procesul în urmă cu trei ani.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata