Nicolae Guta, aparitie socanta! A ajuns piele si os! Fanii sunt ingrijorati: "Zici ca esti bolnav!"

Nicolae Guta a ajuns de nerecunoscut! Manelistul este acum piele si os, iar fanii sunt ingrijorati pentru el.

Nicolae Guta a slabit extrem de mult, dupa ce s-a despartit de Cristina, ceea ce ii face pe multi sa creada ca este bolnav.

"Pe chipul dumneavoastră se citeşte tristeţe, amărăciune şi parcă suferinţă. Un weekend cât mai plăcut dumneavoastră şi tuturor", "Doamne Guţă, dar ce ai păţit, că arăţi aşa rău...? Bărbăţoiu' ăla de româncă de la ţară Cristina a facut să arăţi aşa", "Doamne da' ai slăbit în ultimul hal, zici că eşti bolnav, serios... cu părere de rău zic asta... dacă femeia aia Cristina te-a adus în halul ăsta, mai bine vezi-ţi de treaba ta, cred că vrea să te îngroape, nu sa iti facă un bine", "Domnul Guţă, ce s-a întâmplat cu tine de ai slăbit în halul ăsta? Te-ai dus la spital să-ţi faci control?", sunt doar cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Gestul impresionant facut de Nicoleta Guta pentru Denisa Manelista in fata a zeci de oameni. "Cat de nedreapta e viata. Vestea asta m-a dat peste cap" EXCLUSIV!

Unde se află Roxana Dobre după ce ar fi fugit de acasă! Dezvăluiri halucinante