Mihai Sturzu este in doliu, distrus de durere! A murit Mircea Brindusan, omul care a fost ca un tata pentru fostul cantaret: "Il voi respecta pana voi parasi scena vietii"

Mihai Sturzu, fost component al trupei Hi-Q, a suferit o pierdere grea.

A murit Mircea Brindusel, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mihai Sturzu, a incetat, ieri, din viata, la 67 de ani. Fostul deputat a anuntat decesul printr-un anunt pe contul lui oficial de Facebook. Pe cei doi ii uneau pasiunea pentru zbor precum si pentru politica.

Brindusan s-a aflat pe listele Partidului Romania Unita, alaturi de Sturzu, la alegerile parlamentare de la sfarsitul anului trecut. Inainte de asta, Brindusan a fost inscris in ALDE. De asemenea, Mircea Brindusan a fost unul dintre cei mai infocati suporteri ai echipei de fotbal din Brasov.

Despre relatia pe care o avea cu Mihai Sturzu, Mircea Brindusel spunea: „Mihai este, pentru mine, copilul meu! Il voi respecta pana voi parasi scena vietii”.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata