Dovada ca Denisa Manelista era epuizata dupa atata munca. In ultimul an a avut cearcane, pungi sub ochi si era palida. Frumoasa blonda nu avea timp sa se odihneasca. FOTO!

Denisa Manelista era apreciata si invidiata deopotriva. La doar 27 de ani, solista avea un apartament de lux cumparat din banii ei, o masina germana de fite, un cont de invidiat, si celebritate. Si totul obtinut prin forte proprii.

Cei care o invidiau insa pe regretata solista ar trebui sa stie ca si inainte de aflarea diagnosticului crunt de cancer la ficat, frumoasa blonda mai avea dureri de cap, ameteli si nu dormea cat recomanda medicii.

Aceasta muncea foarte mult, era mereu pe drumuri intre concerte, canta pana la primele ore ale diminetii si nu avea timp sa se odihneasca pentru ca trebuia sa ajunga la urmatorul spectacol.
Protagonista noastra a si marturisit, in urma ceva timp, ca si-a amanat majoritatea vacantelor din cauza angajamentelor profesionale. Ei bine, in ultimul an epuizarea vedetei i se citea pe chip. Artista avea cearcane, era palida, ba chiar ii aparusera pungi sub ochi.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata