"Am cancer si am trecut oficial la stadiul 4, nu sunt impresionat"! Povestea incredibila a brasoveanului care alearga pentru a-si salva viata

Robert Cadar, un tanar cunoscut pentru proiectele de voluntariat in care s-a implicat, maratonist si blogger, a anuntat ca sufera de cancer in stadiul 4.

Brasoveanul Robert Cadar a descoperit ca are cancer la sfarsiotul anului trecut, iar intre timp a suferit mai multe intreventii complicate pe creier. El obisnuieste sa tina un fel de jurnal al bolii de care sufera pe blogul sau, unde, in urma cu cateva zile, a anuntat ca se afla la Marsilia pentru un tratament inovator cu Gama Knife. Sub titlul „Am trecut oficial la stadiul 4, nu sunt impresionat”, Robert descrie cu lux de amanunte dar si cu detasare experienta din Franta.

„Aparatul Elekta Perfection este printre cele mai performante, iar in afara faptului ca s-a facut anestezie in 4 puncte ale capului unde s-a fixat cadrul metalic cu 4 suruburi stranse la un anumit moment de rotatie, vorbim toturi de cutia craniana, nu de mobila, nu am simtit nimic. Tratamentul, aproape 2 ore pentru cele 5 tumori si locul de unde s-a facut rezectie acum o luna la cea de-a sasea tumora (pat tumoral), am ales muzica de relaxare si am stat 2 ore la orizontala, puteam misca cam orice mai putin capul, foarte interesant mai ales ca nu simti nimic, acum zece ani nu exista decat chirurgia normala, acum totul se face fara nici un fel de taietura”, a povestit Robert pe blogul sau.

In ultimele luni, Robert si prietenii lui au organizat mai multe competitii de alergat pentru a strange bani pentru tratament. In ciuda faptului ca este foarte bolnav, brasoveanul nu a renuntat nici un moment la aceasta pasiune.
Detalii despre modul in care se poate dona pentri Robert, pe site-ul www.robertcadar.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata