Aici locuia Elena Udrea in Costa Rica! Amanunte incredibile despre cum isi duceau viata celebra blonda si prietena ei, Alina Bica! Mergeau doar la restaurante luxoase, plăteau numai cash! Dezvaluiri făcute de presa de acolo | DEZVALUIRI

Diaro Extra, un ziar din Costa Rica, prezintă povestea Elenei Udrea şi a Alinei Bica, cele două românce care au fost reţinute pe stradă în San Jose.

Jurnaliştii din Costa Rica dau amănunte despre imobilul de lux în care stătea Elena Udrea, dar şi despre modul de viaţă al acesteia.

Udrea şi Bica au locuit în ultima perioadă într-o zonă de lux  din San Jose, Rohrmoser, Pavas, într-o clădire modernă, un bloc-turn, unde chiria este una exorbitantă. Jurnalistii costaricani au povestit că româncele foloseau masini scumpe şi mergeau la cele mai bune restaurante din vestul capitalei.

Direcţia de Informaţii şi Securitate (DIS) a urmărit femeile în ultimele luni prin diverse zone ale capitalei, unde au fost mereu în compania altor persoane.

Potrivit investigaţiilor şi supravegherii efectuate de DIS şi OIJ, cele două femei s-au tot plimbat, au avut mai multe reşedinţe în această perioadă. "Au avut mai multe reşedinţe, le-am văzut în locuri precum Curridabat, San Pedro de Montes de Oca şi Escazú, dar mai multe detalii nu putem oferi în acest moment, deoarece sunt într-un proces judiciar", a adăugat un oficial din Costa Rica.

Numele lor nu au apărut însă niciodată în nici o tranzacţie bancară, nici măcar nu s-au apropiat de un bancomat, întotdeauna plăteau cash.

De altfel, Diaro Extra publică şi noi imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica, din momentul reţinerii lor. În acestea se văd clar persoanele care o însoţeau pe Elena Udrea, dar şi maşina pe care o conducea Elena Bica.

foto: Diaro Extra




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata