I-a murit soțul, iar femeia a luat o decizie de-a dreptul șocantă: „M-am culcat cu 80 de bărbați însurați. Viața mea amoroasă...”

I-a murit soțul, iar de atunci femeia a luat o decizie șocantă. A decis să-și trăiască viața din plin ca și cum fiecare zi ar fi ultima. În plus, aceasta susține că nu are nicio regulă.

Drept pentru care Louise Van Der Velde, 43 de ani, sexolog de profesie și mamă a doi copii, s-a aruncat în aventuri cu bărbați însurați. Iar până acum a făcut sex cu 80. „Să-mi trăiesc viața amoroasă la maximum este munca mea de viață”.

„Consilierea mariajului tradițional eșuează adesea pentru că este bazat pe un model care nu a mai fost schimbat de 150 de ani. Nonsensul „până când moartea ne va despărți” te face să îți asumi că monogamia merge pentru toată lumea. Nu este realistic și nu se potrivește cu firea umană”, susține specialista.

„Oamenii ar trebui să judece mai puțin și să facă mai mult sex grozav. Viața este prea scurtă să faci sex doar cu un partener”, mai spune Louise Van Der Velde.

În plus, specialista mai spune și că soțiile partenerilor săi au știut că sunt înșelate, scrie Mirror.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata