Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Vedeta naste peste sase luni

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.
Fosta prezentatoare tv si iubitul ei, Virgil, sunt in culmea fericirii, iar frumoasa bruneta le-a dat fanilor de pe facebook vestea cea mare printr-un mesaj emotionant. Mai mult decat atat, in urma cu cateva zile Adelina a povestit, in cadrul emisiunii "Teo Show", ca partenerul ei de viata a cerut-o de sotie intr-un cadru romantic.

Fara sa-i dea prea multe explicatii, Virgil a invitat-o pe Ade, recent, la o plimbare...la mare. Luata pe nepregatite, vedeta a ezitat la inceput din cauza vremii posomorate, apoi a acceptat invitatia pe litoral. Cand se astepta mai putin, iubitul ei a ingenuncheat pe nisip si i-a adresat acea intrebare pe care orice femeie viseaza sa o auda.
Influencerul A rostit un "DA" hotarat, cu ecou, iar de atunci protagonista noastra pluteste… Si cum starea emotionala a unui om se reflecta si pe chipul lui, viitoarea mamica pare din ce in ce mai frumoasa.
Ade are pofte, cum este firesc de altfel, si si-a impartasit-o pe una dintre ultimele cu prietenii de pe retelele de socializare.
Viitoarea doamna Steblea si-a pregatit orez cu unt, cu usturoi si creveti, dar si o salata verde, iar admiratoarele ei au rugat-o staruitor sa le dea si lor reteta.
Adelina Pestritu are pofte. Uite reteta pe care i-au cerut-o admiratoarele de pe instagram
"Reteta: Pui 100gr. unt in tigaie peste care adaugi 5 catei de usturoi. Dupa ce usturoiul se caleste, poti adauga crevetii decorticati (15-20 bucati). Ii lasi putin la foc nu foarte mare (nu mai mult de 10-12 min) si storci 2 lamai peste ei. Separat fierbi orezul (10 min.) Pont: poat fi saculeti Panzani. Dupa ce este fiert, il poti adauga peste crevetii deja preparati. Cam atat! Sa aveti pofta",  a scris cea mai sexy graviduta pe instagram.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata