I-au dat foc, i-au pus droguri in mancare, apoi i-au rupt gatul, dar tot n-a vrut sa moara. Or sa iti dea lacrimile cand o sa vezi cum arata catelusul acum

Reprezentantii unei organizatii de protectie a animalelor au declarat ca este unul dintre cele mai grave cazuri pe care le-au avut.

Chunky, un catelus din rasa Chihuahua, a fost victima unor abuzuri cum vezi doar in filmele de groaza. Patru adolescenti, de 15 si 16 ani, l-au furat de la stapanii lui si l-au torturat. Dupa ce au fost prinsi au recunoscut sa l-au lovit cu pumnii si picioarele, pana cand i-au rupt picioarele si gatul.

Asta nu a fost tot. Ei au marturisit ca i-au dat droguri, in mancare si i-au dat foc, dupa care l-au aruncat intr-un cos de gunoi.



Ca prin minune, cainele a supravietuit si, cu ajutorul medicilor, s-a recuperat fizic complet, dar e inca bantuit de amintirile traumei, care il vor bantui toata viata.

"Cazul acesta m-a facut sa tremur. Nu au nicio scuza pentru comportamentul extrem, crud si barbaric", a spus Caroline Doe, inspectorul care conduce organizatia britanica de protectie a animalelor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata