Interviu cu tatal natural al victimei de la metrou. Barbatul face declaratii halucinante: "Vinovat este mortul!"

Tatal natural al Alinei Ciucu, tanara de 25 de ani care a fost ucisa cu sange rece la metrou, in urma cu doua zile, face marturisiri neasteptate.

Intr-un interviu in exclusivitate, barbatul din Dolj a vorbit despre legatura pe care o avea cu fiica lui, dar si despre criminala Magdalena Serban.

"A plecat dintr-o saracie lucie, cu ajutorul unor prieteni, cu foarte mare suflet. Au ajutat-o din clasele primare. Ea a fost colega de clasa cu fata unor vecini, iar ei au vazut ca fata are potential s-au oferit sa o ajute. Mama fetei traieste dintr-un ajutor de boala, intr-o casa daramata, vecinii au avut grija de ea, au cheltuit cu ea la fel ca si cu copilul lor. Au ajutat-o la facultate, acum am inteles ca ea cunoscuse si un baiat, voiau sa se casatoreasca. M-a deranjat ca s-a spus ca mama ei a parasit-o. Mama nu a parasit-o niciodata, ba din contra, de cand vecinii au luat-o la ea a incercat sa faca si mai multe cat sa nu se indeparteze de ea si sa nu o uite. Nu s-au departat, ba din contra, vorbeau la telefon, o vizita, mai rar, dar cand putea. Fata chiar a ajutat-o cu niste bani pe maica-sa.", a spus el.

Cu adevarat neasteptat a fost momentul in care tatal fetei si-a invinovatit fiica de modul in care si-a gasit sfarsitul.

"Eu nu sunt de alta parere decat ca vinovat e mortul, ca se afla acolo. Ce cauta acolo? Nu putea sa stea acasa. Da, venea de la munca. Pe unde putea sa se duca daca nu pe acolo? Mortul e de vina. Am inteles ca familia femeii ar fi stiut ca era bolnava, am inteles ca ar fi fost si internata, deci e vina medicilor ca i-au dat drumul. Sa zicem ca abia apoi ar fi si ea de vina, dar mai pe urma. Sunt altii care poarta vina mai mare inaintea ei. Vecinii si prietenii au avut un suflet atat de mare si au ajutat pe cat posibil transportul de la Bucuresti acasa si toata cheltuiala inmormantarii este facuta de ei.", a mai spus el.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata