Cum au fost gasiti sotii Maleon? El era in blugi, cu o camasa, iar ea...Tragedia s-a petrecut in mansarda casei

Moartea diectorului BCU Iasi si a sotiei sale, de Craciun, a socat o tara intreaga. Bogdan Maleon si Anda Maleon au fost gasiti spanzurati, in mansarda casei lor, iar investigatiile continua in acest caz.

La prima vedere, pare sa fie vorba de un dublu caz de suicid, insa se ia in calcul si posibilitatea unei crime urmate de suicid.

”Cadavrul femeii era aşezat pe jos, în respectiva mansardă. Cureaua cu care se spânzurase era pusă lângă trup. Tot în aceeaşi cameră, care nu era locuită, se spânzurase şi bărbatul. Trupul său atârna într-un ştreang făcut tot dintr-o curea de pantalon agăţată de o grindă din lemn. Amândoi erau îmbrăcaţi în pantaloni de blugi, el cu o cămaşă şi ea cu o un tricou”, au dezvăluit surse judiciare.

Trupurile neinsufletite ale celor doi au fost gasite de o ruda. Sotii Maleon ar fi trebuit sa onoreze invitatia la masa acasa la un cumatru, insa nu au mai ajuns.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata