Ii curgea constant sange din nas si nu stia de ce. Cand au vazut-o medicii, s-au inchinat - Nimeni nu isi imagineaza cum putea creste asa ceva acolo

O femeie de 57 de ani din China poate ajunge cu lejeritate caz de studiu pentru medicina moderna din cauza unei afectiuni pe care a avut-o, dar nu stia de unde i se intampla totul.

Pacienta pe numle Xia avea sangerari dese ale nasului, dar si dureri in zona respectiva si nu stia de ce.
A decis intr-un final sa mearga la medic, iar descoperirea facuta de acestia a fost una socanta.

Medicii au gasit un corp strain in nasul femeii si, initial, au crezut ca este vorba despre o pietricica, dar la o cercetare amanuntita au aflat ceva ce i-a facut sa se inchine. In nasul femeii crescuse un dinte, iar acesta ii provoca dureri si sangerari. "Vedeam ca are nasul obturat de ceva cu o densitate mare si am banuit ca ar fi vorba despre o piatra sau un obiect care sa ii obtureze caile respiratorii. Cand am introdus camera am fost socati sa vedem ca un dinte a crescut in interiorul nasului acestei femei", au spus doctorii, noteaza cei de la dailymail.co.uk.

Femeia a fost dusa de urgenta in sala de operatii si dintele i-a fost inlaturat. Cel care s-a ocupat de operatie, doctorul Zhou, a marturisit ca femeia avea dinti supranumerici si asta a facut ca unul dintre ei sa fie impins in sus si sa creasca in interiorul nasului.

Acest caz este unul extrem de rar, pana acum mai existand 20 de cazuri asemanatoare si toate pe teritoriul Chinei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata