Drama Doinei Spataru! Mama Malinei Olinescu are nevoie de proteza si urmeaza sa fie operata! “Trag speranta ca imi va fi decontata de catre Casa de Asigurari de Sanatate” Iata cat costa operatia! EXCLUSIV

La 6 ani de cand si-a condus fiica pe ultimul drum, artista Doina Spataru se confrunta cu probleme grave de sanatate.

Doina Spataru ingroasa randurilor artistilor mari ai tarii care par sa fi fost uitati de publicul larg.

Lovita in urma cu 6 ani cu cea mai grea incercare pe care un om o poate trai in viata, moartea propriului copil, Doina Spataru s-a retras de cativa ani si traieste astazi in discretie totala. Din pacate, in ciuda tragediei traite in urma cu 6 ani, cand fiica artistei, Malina Olinescu, a cazut de la balconul apartamentului si si-a dat ultima suflare pe caldaramul din fata blocului in care locuia, problemele au continuat sa apara.

De aceasta data, ele sunt de ordin medical si specifice varstei, Doina Spataru fiind diagnosticata cu o coxartroza, o artroza a soldului care ii da batai mari de cap.

Prima operatie a avut loc in urma cu ceva timp, insa, din pacate, acum este necesara si cea de-a doua. Mai delicat este faptul ca interventia respectiva are un cost foarte mare si daca nu gaseste solutii, artista va trebui sa il suporte din propriul buzunar.

“Am probleme la sold. Am o coxartroza pacatoasa care imi ingreuneaza mersul si imi da dureri mari. Abia urc scarile. Sunt operata la un sold, urmeaza acum a doua interventie. Trag speranta ca imi va fi decontata proteza de Casa de Asigurari de Sanatate. E o operatie foarte costisitoare pentru ca o proteza poate sa ajunga si la 3000-4000 de euro. Astept sa vina primavara, atunci ma voi opera. Sa trec cu bine de iarna aceasta”, a declarat Doina Spataru.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata