Ce s-a ales din averea tatalui Andreei Marin? Mama vitrega a Zanei a vandut casa si masina pentru a-si imprumuta fiica naturala cu bani | EXCLUSIV

Sora „secreta” a Andreei Marin a primit o suma mare din partea mamei sale, Renata.
Renata Marin, mama vitrega a Andreei Marin, si-a imprumutat fiica naturala cu 32.000 euro. Gabriela Puscasu, fiica Renatei, are 26 de ani si locuieste la Iasi, unde a studiat Arhitectura. Informatia legata de imprumut apare in declaratia de avere a Renatei Marin, sef serviciu Evidenta Populatiei Iasi.
Pentru a face rost de bani, mama vitrega a Andreei a vandut un apartament si o masina, in valoare totala de 28.500 euro, restul banilor provenind din economii Este vorba de bunuri proprii, conform declaratiei de avere.
Pe de alta parte, din declaratia Renatei au disparut: un teren de 1,4 hectare din Bacau si peste 50.000 euro in conturi (care apareau in declaratia de avere din 2015), toate pe numele lui Dan Marin, tatal Andreei, care s-a prapadit in 2016.
In prezent, Renata Marin mai detine un singur apartament de 67 mp in Iasi, un autoturism vechi de 9 ani, aproximativ 10.000 lei in conturi si datorii de peste 75.000 lei la banca. Veniturile cumulate ale mamei vitrege a Andreei Marin depasesc cu putin suma de 3.000 lei pe luna.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata